У нас бізнес не дуже великий, зовсім недавно оформили ІП. Користуватися звичайними таблицями для створення бази даних про клієнтів вже набридло, все треба робити вручну, підкажіть автоматизовані системи?
СРМ облік для малого бізнесу
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-05-30 12:00:49
Я дивлюся, зараз багато хто хоче автоматизувати свій бізнес, але ніхто не знає, які кроки для цього зробити, я якщо чесно такий же. Зараз перебуваю в пошуках як і ви, розглядаю різні варіанти
Поделиться32021-05-30 12:02:35
Думаю, вам підійде для таких цілей CRM в інтернеті можете почитати, що це таке і з чим його їдять, програма класна, уваги гідна, але брати треба у перевірених джерел її і тоді буде вам щастя
Поделиться42021-05-30 12:04:15
Підприємства використовують спеціальні програми, які допомагають автоматично заповнювати всю інформацію про клієнтів.
Особливо такі будуть популярні для початківців бізнесменів, які тільки починають розбиратися в правильній організації та аналізі своєї діяльності. Я використовую СРМ-систему https://www.bitrix24.ua/articles/crm_small_business.php яку встановлювала на цьому сайті, привернула вона мене тим, що дуже зрозумілий інтерфейс.
Навчитися використовувати можна за кілька годин.