LosAngeles Role Play

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » LosAngeles Role Play » LosAngeles Role Play 01 » СРМ облік для малого бізнесу

СРМ облік для малого бізнесу

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

У нас бізнес не дуже великий, зовсім недавно оформили ІП. Користуватися звичайними таблицями для створення бази даних про клієнтів вже набридло, все треба робити вручну, підкажіть автоматизовані системи?

0

2

Я дивлюся, зараз багато хто хоче автоматизувати свій бізнес, але ніхто не знає, які кроки для цього зробити, я якщо чесно такий же. Зараз перебуваю в пошуках як і ви, розглядаю різні варіанти

0

3

Думаю, вам підійде для таких цілей CRM в інтернеті можете почитати, що це таке і з чим його їдять, програма класна, уваги гідна, але брати треба у перевірених джерел її і тоді буде вам щастя

0

4

Підприємства використовують спеціальні програми, які допомагають автоматично заповнювати всю інформацію про клієнтів.
Особливо такі будуть популярні для початківців бізнесменів, які тільки починають розбиратися в правильній організації та аналізі своєї діяльності. Я використовую СРМ-систему https://www.bitrix24.ua/articles/crm_small_business.php яку встановлювала на цьому сайті, привернула вона мене тим, що дуже зрозумілий інтерфейс.
Навчитися використовувати можна за кілька годин.

0

Вы здесь » LosAngeles Role Play » LosAngeles Role Play 01 » СРМ облік для малого бізнесу